De Koninklijke Belgische Handbalbond kondigt aan dat de loting voor de laatste fase van de Europese kwalificatie voor het Wereldkampioenschap 2025, vandaag uitgevoerd in Keulen door de Europese Handbalfederatie, de identiteit heeft onthuld van de mogelijke tegenstander van de Red Wolves, de Belgische nationale ploeg handbal.

Als de Red Wolves zich kwalificeren tijdens hun dubbele confrontatie tegen Italië in maart 2024, is Montenegro hun volgende tegenstander. De wedstrijden van fase 2 deel 2 zullen plaatsvinden tijdens de internationale week van 6 tot 12 mei 2024. Deze fase vormt de laatste hindernis voor een deelname aan het Wereldkampioenschap 2025.

De Koninklijke Belgische Handbalbond benadrukt het belang van de cruciale volgende stap tegen Italië. De vastberadenheid en het werk van de Red Wolves zullen worden getest tijdens deze beslissende ontmoetingen.

Wij nodigen de media en handbalfans uit om het traject van de Rode Wolves nauwlettend te volgen en aanwezig te zijn in Sporthal Alverberg op 13 maart 2024 om onze nationale ploeg te steunen!

Bron: URBH - KBHB
Foto: Wim Van Borm

29/01/2024