EthiasOnTour

Bij Ethias hebben we een absolute passie voor muziek en sport, en zetten we graag de toon bij maatschappelijke acties en initiatieven. Dat is Ethias On Tour. We ondersteunen initiatieven die het beste uit de mens halen, die fun én verrijkend zijn voor jou als bezoeker of deelnemer. Neem gerust een kijkje in ons aanbod. 

Sport

Sport

Ethias heeft een hart voor sport. Sport maakt mensen gezonder, socialer … zelfs ronduit gelukkiger. En sportevents geven onze sporthelden een podium. Dat brengt mensen dan weer dichter bij elkaar en moedigt aan om zelf een actieve levensstijl na te streven. 

<span>Festivals</span>

Festivals

Er zit muziek in Ethias. Want iederéén begrijpt de taal van muziek. Livemuziek brengt mensen samen, jong en oud, in al hun diversiteit en emoties. Met onze sponsoring willen we zoveel mogelijk muziekliefhebbers bereiken. 

Onze ambassadeurs

Niemand minder dan krachtpatser Matthias Casse en wielerheld Wout van Aert zijn de ambassadeurs van 
Ethias on Tour! Beiden delen dezelfde ambitie voor hun sport en zijn de belichaming van doorzettingsvermogen.  Bescheiden, sympathiek en dicht bij de supporters. Precies die menselijke maat zit ook in het DNA van Ethias.

<span> Onze ambassadeurs</span>

De nieuwe generatie sporters in de kijker

Ethias is er voor iedereen, ook voor de nieuwe generatie topsporters. Met NextGen volgen we deze jongeren op de voet. Via toffe content op het social mediakanaal van Ethias on Tour, worden deze talenten ontdekt door een breed publiek.