Festivals

Er zit muziek in Ethias. Want iederéén begrijpt de taal van muziek. Livemuziek brengt mensen samen, jong en oud, in al hun diversiteit en emoties. Met onze sponsoring willen we zoveel mogelijk muziekliefhebbers bereiken. 

Pukkelpop is een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt in de tweede helft augustus in Kiewit, Hasselt. Sinds 2015 schakelde het driedaagse event over op een vierdaags festival. Grote namen als Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Macklemore, Billie Eilish... stonden al op de Pukkelpop-podia. Ook jong lokaal talent krijgt een kans. Met jaarlijks zo'n 180.000 bezoekers is Pukkelpop een van de grootste muziekfestivals van de Benelux.

CORE is een uniek boutique festival met 25.000 bezoekers per dag en een breed scala aan verschillende genres en niches. 

Het festival doorbreekt de grenzen tussen kwaliteitsindie, hiphop, elektronica, hyperpop en alternatieve dance en biedt momenten van voortdurende ontdekkingen van aanstormend talent en internationale helden. CORE Festival zal festivalgangers meer bieden dan alleen de muziekervaring, door ze onder te dompelen in de rauwe schoonheid van de natuurlijke omgeving.