Drie keer goed nieuws: de line-up van de Dranouter Zomersessies XL wordt aangevuld met heel wat moois, er zijn extra tickets beschikbaar voor de (uitverkochte) Dranouter Zomersessies XL en ze voegen extra festivalsfeer toe met de Palace-tent en straatanimatie!

De affiche van de coronaproof Dranouter Zomersessies XL (donderdag 5 augustus t.e.m. zondag 8 augustus 2021) zag er al fantastisch uit, met o.a. Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters, Het Zesde Metaal, Brihang, De Dolfijntjes, Naima Joris... Daar komen nu nog drie kleppers van formaat bij: de eigenwijze latin singer-songwriter Gabriel Rios, de zwoele beats van Eefje de Visser en de bezwerende gitaarband Mooneye. De exacte timing van de bands op de Dranouter Zomersessies XL kom je zo snel mogelijk te weten.

 

Na de aangekondigde versoepelingen van het laatste Overlegcomité stelde de organisatie van de Dranouter Zomersessies XL alles in het werk om de capaciteit van de Dranouter Zomersessies XL op een gecontroleerde, professionele manier op te schalen. Dat betekent dat er extra tickets beschikbaar zijn voor de uitverkochte Dranouter Zomersessies XL met o.a. Bart Peeters (zaterdag 7 augustus) en o.a. Het Zesde Metaal en Brihang (zondag 8 augustus 2021)! 

 

Omdat op vandaag nog niet alle coronavoorwaarden duidelijk zijn, bieden ze  al de bezoekers een coronagarantie aan. Aarzel dus niet om je (extra) tickets aan te kopen! 

 

Meer info: www.festivaldranouter.be/nl

09/06/2021